Cum cumpăr

Pentru orice tip de comenzi pe site-ul nostru vei avea nevoie de un cont de utilizator.

De ce? În eventualitatea în care vei dori să revii, existența unui cont îți va ușura experiența pe site. Nu va mai trebui să introduci datele de livrare și de facturare și, în plus, vei primi de la noi informații esențiale, cât și notificări cu privire la promoții speciale.

 

Modalități de plată

x Ramburs

Dacă ai ales această metodă de plată vei plăti comanda cash, în momentul în care curierul îți va preda coletul sau în momentul în care ridici coletul din sediul nostru.

 

x Transfer bancar

Dacă ai ales această metodă de plată vei putea transfera suma aferentă comenzii direct în contul nostru bancar, menționând numărul comenzii în detaliile de plată. Noi îți vom livra comanda după ce banca ne va confirma plata.

 

x Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Dacă ai ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar sa completezi un formular cu informațiile cardului tău în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Comandă de produse

Dacă dorești să comanzi unul dintre produsele, tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea „Magazin”, să alegi unul dintre produsele de acolo, să selectezi, după caz, culoarea sau mărimea, cantitatea pe care o dorești și să apeși „Adaugă în coș”.

 

Următorul pas este să mergi la pagina de „Coș de cumpărături” (în dreapta sus), să verifici încă o dată conținutul coșului, să alegi metoda de livrare și să dai click pe „Continuă cu finalizarea”.

Completează apoi toate câmpurile obligatorii, alege metoda de plată și, dacă este cazul, adaugă observațiile tale. După ce ai completat formularul, tot ce trebuie să faci este să dai click pe „Finalizează comanda” și comanda ta va fi trimisă către noi.

 

Dacă vom avea nevoie de mai multe detalii sau va fi nevoie să facem modificări la comandă, ne rezervăm dreptul să te contactăm telefonic sau prin e-mail, la numărul de telefon sau adresa de e-mail transmisă de tine în formularul de comandă.