Condiții de retur

Dacă nu ești mulțumit de produsele achiziționate le poți returna în termen de 14 de zile de la data livrării comenzii.

Toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător.

Returnarea produselor se face în ambalajul original intact. Produsele trebuie să fie în starea în care au fost expediate, împreună cu toate etichetele şi accesoriile aferente, să nu prezinte urme de utilizare și să nu fie deteriorate sub nicio formă.

 

Produsele se vor expedia către THEMESIS fără ramburs, iar toate taxele de curierat cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și înlocuirea produselor vor fi suportate exclusiv de către cumpărător.  Dacă toate condițiile de mai sus au fost respectate, themesis.ro va înapoia contravaloarea comenzii (exclusiv costurile de transport) în maxim 10 de zile de la primirea produselor returnate. Returnarea banilor se va face în contul bancar al persoanei pe numele căreia s-a emis factura.

Dacă produsul achiziționat prezintă defecte de fabricație, îl vom înlocui cu un produs în stare bună, respectând condiția să ne anunți in maxim 48 de ore de la primirea. Poți solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia. Dacă nu vom putea înlocui produsul îți vom restitui contravaloarea acestuia. În această situație, themesis.ro va suporta cheltuielile aferente.

 

Pentru a returna un produs este necesar să ne contactezi printr-un e-mail la salut@themesis.ro.  Vom stabili ulterior metoda și datele de expediere.